Ketahui Bagaimana Cara Nak Hasilkan Income    RM21,000    

Hanya Dalam Masa 2 Minggu Secara Affiliate


Case Study dari affiliate  bilis  ke  jerung  tanpa sebarang teknikal ads dan follower !




" Produk terbaru CASE STUDY AFFILIATE RM 21,000 2 MINGGU by Helmy ini tekniknya simple,mudah difahami serta difollow,sangat power..

Saya dapat meluangkan masa aktiviti beriadah outdoor saya,sementara work from home atau kerja dalam talian dari rumah saya berjalan menggunakan teknik by Helmy ini.. "

~ Mohammed Izam


" Memang mantap siap dengan flow yang mudah dikuti. "

~ Aqeel Wan


"  Wow, sangat knowledgeable! Semua tak pernah tau lagi, akan cuba satu persatu. "


~ Aida Farhanah






Hai, Assalamualaikum.
Nama saya Helmy.

Masa PKP yang lalu, satu tempoh yang agak struggle untuk mencari income tambahan.. Kalau dapat extra RM50 sehari dua pun dah bersyukur sangat!

Peluang yang terbaik masa tu saya fikirkan adalah menjadi agen affiliate secara part time.


"Kenapa bisnes secara Affiliate ni?"

Sebab ianya daftar percuma.

Kita hanya bantu untuk promote link website produk digital orang lain dan terima komisen sekiranya berlaku pembelian.

Produk digital ni seperti ebook, e-course, webinar, software, template excel atau grafik, apps dll tanpa melibatkan produk fizikal.

Yang bestnya komisen selalunya diberikan setinggi 40%~50% untuk setiap jualan.

Berbanding produk fizikal yang dijalankan pada masa yang sama ketika itu, komisen lebih rendah dan persaingan sangat tinggi. (ramai juga buang harga!)

Alhamdulillah..  walaupun masa tu sedang busy bekerja, income affiliate saya mencecah sehingga RM3 Angka sehari !




Of coz.. lama kelamaan, ini antara persoalan yang selalu bermain di fikiran saya..

"Macam mana nak tingkatkan komisen affiliate sehingga RM5 Angka?"

Saya tahu ini juga yang menjadi persoalan ramai orang yang baru nak berjinak-jinak dengan bisnes affiliate.

Kadangkala kita dah cuba pelbagai teknik dan strategi, tapi masih susah untuk capai komisen yang tinggi kan. 

Sememangnya impian kita untuk lihat notifikasi seperti ini..





"Nak tahu bagaimana saya jana jualan RM21,000 dalam masa 2 minggu?"

Simple je caranya.

Strategi ini saya lakukan tanpa sentuh  sebarang teknikal ads di FB, IG, Tiktok, tanpa follower, tanpa blog dan tanpa mailing list!

Dan paling best, orang tak tahu pun siapa saya.

Saya bermula dari zero kos marketing, sehingga strategi alternative paid ads untuk scaling secara gerilla mengikut cara tersendiri.



Mungkin anda tertanya-tanya.. Bagaimana saya lakukan?

Okay Pertama sekali, pemilihan produk digital dan platform affiliate yang kita nak promote tu memainkan peranan penting.

Sebelum memulakan marketing, affiliate wajib kuasai knowledge tentang produk digital yang ingin dipromosikan.

Barulah  mudah untuk  plan copywriting kita sebelum serbu targeted audience.

Frasa seterusnya, focus kepada marketing untuk tarik trafik sebanyak mungkin ke link affiliate kita.

Method terbaik saya gunakan adalah engagement melalui posting Facebook.


Ini result ketika frasa Try and Error pada bulan August 2021 .

7/8/2021 - Komisen RM686.00
8/8/2021 - Komisen RM1,274.00
Total Komisen August - RM5,635.00




Dah dapat momentum, saya duplicate method yang sama dan leveragekan marketing kepada strategi gerila untuk tingkatkan lagi trafik dan conversion pada bulan September 2021.


Ini result ketika All Out pada bulan September 2021 .


Jualan Harian =
Dari 16 unit  ---> Meningkat 64 unit!

Jumlah Komisen Harian =
Dari RM784 ---> Meningkat RM3,136.00!




11/9/2021 - Komisen SEHARI RM4,165.00!




Untuk pengetahuan anda, setiap kempen marketing saya bawakan trafik direct ke sales page produk digital yang saya promosikan itu sahaja.

Frasa ini saya hanya focus kepada trafik, trafik dan trafik.

Jumlah Trafik(Klik) Harian 792!
Jumlah  Trafik(Klik)  Harian NAIK  1398!


Jumlah  Trafik(Klik) Harian   NAIK  1766!



Yang bestnya bila dah dapat momentum, apply je strategi yang sama berulang kali.

Sehinggalah saya stop ketika jualan produk digital itu ditutup.


Dan Ini Final Resultnya..

Jumlah Jualan 2 Minggu 
--->  RM42,570.00!

Jumlah Komisen Terkumpul 2 minggu 
--->  RM21,070.00!



Sekaligus menjadi Top Affiliate!

Jumlah Trafik(Klik) mencecah 18,000+ dalam masa 2 MINGGU sahaja




"   Berminat Untuk DUPLICATE Dan Start Hasilkan Income Lebat Secara Affiliate?"


Ya, apa yang saya tunjukkan di ini adalah benda yang DUPLICAPBLE.

Anda boleh duplicate untuk bisnes affiliate yang anda sedang jalankan sekarang, atau jika anda belum ada bisnes affiliate.. Saya ada kongsikan apa bisnes affiliate yang mungkin sesuai untuk anda mulakan.

Sebagai permulaan ini, jom letakkan target untuk anda capai RM5 Angka affiliate pertama dulu.

Saya kongsikan kepada anda ebook yang menerangkan case study bagaimana anda boleh tiru dan lakukan daripada awal sehingga anda boleh buat jualan RM5 Angka anda.



Dalam Case Study ini, saya pecahkan kepada 4 Frasa:



Frasa 1 - FUNDAMENTAL 

  • Pengenalan kepada Affiliate.
  • Cara daftar menjadi affiliate produk digital di Malaysia.
  • Perkara asas sebelum memulakan marketing (yang ramai affiliate terlepas pandang).


Frasa 2 - ZERO KOS MARKETING 


  • Teknik copywriting simple tapi power.
  • Strategi zero kos marketing menggunakan teknik validation untuk dapatkan prospek.
  • Perkara asas yang para affiliate lakukan dalam marketing.


Frasa 3 -  SCALING COMMISION 


  • Strategi copywriting next level.
  • Strategi alternative paid ads untuk split testing posting yang high engagement.
  • Frasa ini proven membantu saya lonjakkan komisen sehingga hampir RM4 Angka sehari!
  • Testing untuk produk fizikal, berjaya close rm300 sales hanya 1 posting.



Frasa 4 -  SUPER SCALING COMMISION! 


  • Strategi alternative paid ads untuk super-scaling selepas dapat winning post.

  • Frasa ini high risk high return, bergantung kepada anda.

  • Frasa ini proven membantu saya lonjakkan komisen sehingga RM4000+ sehari!

  • Dalam masa yang sama, ada strategi tambahan alternative paid ads yang lain sebagai leverage marketing dan booster.


Untuk dapatkan akses ke ebook case study ini..  anda hanya perlu laburkan serendah  RM69  sahaja .




TESTIMONI

" Case study yang bermanfaat dan padat info. Boleh digunakan sebagai idea utk marketing selain dari affiliate.


Paid ads yg tak gunakan fb ads. Jadi lebih mudah nak implemen utk org yg baru2 nak cuba affiliate mcm saya. "

~ Ammar Ariff




" Cukup membantu dan praktikal untuk dilakukan.

Jangan risau, tiada gula-gula malah sebaliknya banyak input dan strategi berharga yang telah dikongsikan oleh Tuan Helmy.

Hanya perlu tindakan dan improvise untuk mendapatkan hasil. "

~ Mohd Fitri




" Panduan yang padat dengan strategi latest nak promote affiliate produk beserta contoh ayat iklan yang proven.

Sesuai buat bagi yang nak buat side income buat bisnes affiliate "

~ Al-Afiq AlBukhary




" Menarik perkongsian. Saya tak pernah terfikir, selama ni saya asyik fikir teknikal fb ads je, rupanya boleh buat paid ads pada page2 fb org lain..

buat paid review pun bagi impact kepada sales kita.. thanks atas ilmunya.. Saya akan terus apply "

~ Jazlan Rozali




" Case study yang padat dan ringkas. Boleh terus cuba dengan kos rendah dan menjimatkan masa, sesuai untuk orang yang tiada masa untuk buat marketing secara berterusan. "

~ Mohd Ridhwan




" Alhamdulillah terima kasih kepada tuan Helmy yang telah menghasilkan Case Study Affiliate 21K 2 Minggu penerangan yang ditunjukkan mudah dikuti dan difahami mengikut frasa.

Teknik Tanpa Folower yang Ramai dan Kajian Pesaing Top Affiliate banyak membantu kepada Affiliate yang baru nak mencuba. "

~ Mohd Ridhwan






BONUS EKSKLUSIF! 

Khas buat anda yang buat tempahan EBOOK CASE STUDY PADA HARI INI,  saya berbesar hati untuk sertakan bonus eksklusif berikut sebagai penghargaan kepada anda.


BONUS 1 - Template Excel P&L!



  • Saya kongsikan template excel untuk monitor profit and loss income affiliate yang saya sendiri gunakan. Jangan ingat jika kita serius dalam bisnes affiliate tak perlu monitor dan hanya sekadar lihat komisen masuk!

  • Anda akan dapat lihat momentum perfomance anda dari sini dan boleh elocate spending power untuk leveragekan lagi marketing dan tingkatkan net profit bisnes affiliate.


BONUS 2 - Lubuk Gerila Marketing!



  • Saya kongsikan lubuk yang saya gunakan untuk jana dan tingkatkan income affiliate berkali-kali.

  • Lubuk ini melibatkan beberapa platform social media seperti Facebook, Telegram dan Instagram.




UPGRADE (OPTIONAL):
KOMPILASI SUPER EBOOK
COPYWRITING

Khas buat anda yang ingin hasilkan iklan super-pantas dan super-conversion, saya turut sertakan pakej template copywriting dan headline sebagai kitab rujukan untuk anda brainstorming idea.

Yang bestnya, boleh dikatakan hampir kesemuanya anda hanya perlu copy paste dan adjust sahaja!



#1.  1359 Template Copywriting Headline Memukau

  • Satu kompilasi template copywriting headline yang powerful untuk copy & paste.
  • 19 pecahan ayat mengikut situasi yang berbeza (Ayat penyata, Persoalan, Tawaran, Cabaran dll..)


#2.   29 Template Copywriting Headline Memukau

  • 4 cara menulis headline yang berkesan.
  • Disertakan template copywriting yang powerful untuk mencari idea atau copy & paste.


#3.   Mudahnya Copywriting

  • Simple tapi satu ilmu yang cukup powerful.
  • Mendedahkan 5 formula dalam copywriting dan Teknik copywriting dalam jualan.


#4.   Koleksi Headline Pelbagai Niche

  • Kompilasi headline yang boleh dicopy & paste untuk pelbagai jenis perniagaan.
  • Sangat membantu untuk menjimatkan masa membuat ayat headline.
  • Proven meningkatkan conversion sales.


#5.   BONUS: Mini E-book My Financial Freedom

  • Ilmu asas yang wajib ada untuk setiap usahawan untuk mencapai financial freedom.


Untuk pengetahuan anda, ilmu ebook-ebook ini telah banyak kali bantu menjimatkan masa saya dalam penulisan dan tingkatkan jualan produk affiliate secara drastik!


Sangat powerful untuk brainstorming beberapa variasi penulisan. Lebih-lebih lagi dalam Frasa 3: Scaling Commision dan Frasa 4: Super Scaling Commision .


Untuk dapatkan akses ini, anda hanya perlu tambah serendah RM20 sahaja! 

Jadi total pelaburan anda hari ini cuma RM89 untuk anda miliki Case Study RM21K - 2 Minggu (beserta 2 bonus) dan  kesemua Kompilasi Super Ebook Copywriting.



ANDA WAJIB ' GRAB'
EBOOK CASE STUDY INI SEKIRANYA ANDA..

#1 -   ZERO BISNES AFFILIATE!

  • Sesuai untuk anda yang nak mula belajar buat income secara affiliate.
  • Boleh apply any time sebab pasaran produk digital di Malaysia ni luas.
  • Sesuai untuk yang nak dapatkan fast cash secara santai atau full time walaupun sedang bekerja.


#2 -   AFFILIATER MARKETER!

  • Khas untuk belajar strategi tingkatkan lagi potensi komisen sedia ada.
  • Leveragekan lagi marketing melalui lubuk-lubuk yang tersembunyi.
  • Hustle ke arah top affiliate dengan pantas.


#3 -   BERBISNES!

  • Yang berminat untuk tambahkan cabang income secara affiliate.
  • Berminat untuk cedok strategi affiliate ini dan apply ke dalam bisnes hakiki? No problem!
  • Walaupun sekadar agen jualan, biar bermindset 'jerung' yang 'bilis' lain tak lakukan.




"  Case study lengkap & penuh pendedahan step by step bagaimana sales dilbuat "


~ Azali Saim




" Terbaik! Teknik dan strategi dalam ebook ni simple dan mudah nak faham. 


Tak perlu guna teknik yang complicated pun dah boleh buat 4-5 angka sebulan!"


~ Azhar Amir





" Terbaik Tuan. Amat bermanfaat untuk newbies dan juga orang lama dalam internet marketer. Semoga tuan sentiasa dimurahkan rezeki. "

~  Isman Hadi 






#DISCLAIMER & PERHATIAN

#1 -   SAYA BUKANLAH SIFU AFFILIATE

  • Saya juga affiliater seperti anda dan berguru dengan sifu-sifu IM yang terkenal di Malaysia. 
  • Idea Case study ini tercetus disebabkan ramai dari group Affiliate yang PM saya personal untuk kongsi strategi. Saya tak dapat nak tunjuk sorang-sorang secara detail.
  • Result mungkin berbeza mengikut individu di atas faktor pemikiran, tindakan dan kesungguhan masing-masing.


#2 -   PENTING KE ILMU AFFILIATE INI?

  • Ianya adalah optional tetapi saya letakkan ilmu affiliate ini sebagai asas kerana ianya proven boleh jana fast cash sekiranya memerlukan pada bila-bila masa.
  • Sebagai contoh, masa virus promote link referral BigPay hujung tahun lepas. Saya hanya apply strategi yang sama.
  • Alhamdulillah, dengan komisen referral sahaja dapat menampung kos flight ticket sekeluarga balik kampung.



  • Contoh lain, walaupun busy untuk hustle sepenuhnya affiliate tahun ini.. Alhamdulillah, income affiliate secara santai mencecah  RM3940  dalam masa yang singkat.




#3 -   TENTANG CASE STUDY INI

  • Menggunakan kaedah 'bootsrap' dari zero kos marketing sehingga alternative paid ads secara gerila.
  • Kembangkan komisen seperti 'snow ball effect' dengan selamat, walaupun anda busy dengan life.
  • Case Study ini khas untuk anda yang nak bedah siasat, duplicate, dan inovasi dari tips, teknik dan strategi yang saya kongsikan.
  • Terkini, harga promo serendah RM49 Pre-launch RM69 sahaja (RM99 batch seterusnya )




Anda Boleh Pilih Salah Satu Option Ini:


1. Basic - Case Study RM21K 2 Minggu (RM69) -Promo!

2. Combo - Case Study RM21K 2 Minggu + Kompilasi Super Ebook Copywriting (RM89)  -Recommended!




PROVEN - EVERGREEN - ZERO TECHNICAL - LOW COMMITMENT.
Peluang ini terhad, pelaburan hanya sekali.
Jana income affiliate berkali-kali.

DAH READY NAK JADI JERUNG?
*Akses akan terus diberikan melalui emel





Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
(Basic) Case Study Affiliate RM21,000 dalam 2 Minggu + 2 Bonus (RM69 sahaja - Promo)
(Combo) Case Study Affiliate RM21,000 dalam 2 Minggu + 2 Bonus + Set Super Ebook Copywriting (89 sahaja! - Super Promo)
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN


Maklumat Peniaga

As Syahida Maju
digitalshida@gmail.com